TAKBYTE KARLSTAD

HISTORIAGRUNDADES 2017

Även om vi är inte startade förrän 2017 sträcker sig vår erfarenhet och kunskap längre än så. Under våra närmare tio år inom byggbranschen har vi skapat oss både en bred och stor kunskapsbank. 

ByggAktör har sitt säte i Karlstad och men utför även arbeten åt den privata sektorn i närliggande områden. Som auktoriserade montörer för Eksjöhus Modulbygg arbetar vi över hela Sverige. Vi strävar efter långsiktiga samarbeten och långvarig personal. Det innebär att vi alltid har kunden i fokus från början till avslutat arbete. Vi ser kvalitet som en lika stor självklarhet som säkerhet genom hela arbetet.

Vi förespråkar alltid ärlighet, trygghet, personlig kontakt och kvalitet i alla våra arbeten. Därför kommer vi rekommendera det kostnadsupplägg  som vi anser är optimalt för just ditt projekt. Vi anser att om vi ska kunna leverera hög kvalitet och trygghet från början till slut måste det finnas en bra dialog mellan båda parter samt en ärlighet. 

ByggAktör – det självklara valet för dina byggprojekt. 

Vi utför takbyte i Karlstad

 

Välj det säkra före det osäkra när det är dags för takbyte 

Behöver din bostad i Karlstad genomgå ett takbyte eller takrenovering? Att utföra ett takbyte eller att renovera tak är ett krävande jobb. Det är inte bara tungt och slitsamt, det krävs också att det utförs på ett korrekt vis. Det kan räcka med en enda liten feljustering i takbytet för att det ska bli risk för läckage. Och ett litet läckage är allt som krävs för att det ska bli risk att drabbas av problem som kan få stora och kostsamma konsekvenser på husets konstruktion och interiör. 

Låt oss på Byggaktör Karlstad AB utföra takbytet åt dig så slipper du allt slit och att riskera framtida läckage. Vi har lång och bred kompetens av att utföra takbyten och takrenoveringar på såväl villor som stora lägenhetshus. Med vår hjälp får du ett snyggt och hållbart resultat.

När du vill känna dig nöjd och trygg

När ditt hus i Karlstad behöver genomgå ett takbyte ska du se till att arbetet blir rätt utfört. Taket har en stor betydelse för husets utseende och intryck men det är framförallt ett viktigt skydd från vind och väderslag. Därför är det viktigt att välja en kompetent firma som håller vad de lovar när du vill få ett takbyte eller takrenovering utfört på ditt hus i Karlstad. 

När du anlitar oss på Byggaktör Karlstad AB kan du känna dig trygg från första kontakten tills att vi lämnar arbetsplatsen. Hos oss får du den där personliga kontakten så att du kan känna trygghet genom hela projektet. Efter att vi har slutfört takbytet eller takrenoveringen utförs alltid en besiktning så att du vet att vårt arbete har blivit utfört på bästa tänkbara vis. Vi ser till att arbetet blir gjort, och vi gör det vi säger att vi ska göra.

Vilka är vi? 

Byggaktör Karlstad AB har sitt säte i Karlstad men utför även arbeten åt våra samarbetspartners över hela Sverige. Vi är auktoriserade montörer åt både Eksjöhus Modulbygg och Mockfjärds. Vår firma startade 2017 men vi har med oss över tio års branscherfarenhet. 

Hos oss på Byggaktör Karlstad AB arbetar ett glatt gäng med erfarna snickare som erbjuder den där personliga kontakten så att du har någon att bolla dina tankar och idéer med. Vi utför arbeten åt såväl dig som privatperson som dig som företagare. Vår kompetens är bred och vi utför allt från fönster- eller takbyte till panelbyte eller utbyggnad. Våra snickare har hög kompetens inom byggbranschen och vi hjälper dig med såväl stora som små arbeten, oavsett om det gäller nybyggnation eller ombyggnation. Inget arbete är för stort eller för litet för oss, alla våra projekt utförs med högsta kvalitet. 

Vill du ha hjälp av erfarna snickare med takbyte på din bostad i Karlstad? Kontakta oss idag för kostnadsfri rådgivning och offert!