REFERENSER

VÅRA PROJEKT

Eksjöhus Bostad

Här har vi monterat och färdigställt 18st bostäder i Svärtinge, utanför Norrköping åt Eksjöhus Bostad, färdigt hösten 2019. Ett mycket välorganiserat projekt redan från tillverkning i fabrik, till leverans och sist också på byggplats. Vi vill här tacka alla inblandade för ett mycket gott samarbete under hela byggtiden. Vid färdigställt projekt kunde vi med glädje tillsammans med Eksjöhus Bostad uppvisa nollprotokoll på alla 18 bostäder.
hösten 2019

Uterum i Sunne

Ett mycket trevligt och väl tilltaget uterum på en sommarstuga utanför Sunne. Limträstomme, plåttak och måttbeställda glaspartier. Roligt projekt och ett snyggt slutresultat.
2019

Därför ska du välja ByggAktör

De flesta skulle säga att ByggAktör vänder sig till den privata sektorn, företag och framtida husägare. Det är faktiskt det vi gör. Men vi vänder oss även till de aktörer som är måna om att anlita ett företag där kvalitet, personlig kontakt och bra personal värderas högt.

Hos ByggAktör är samarbete mellan alla parter ett faktum, från idé till färdigt arbete. Vi vill vara det självklara valet när du behöver en tillförlitlig och säker partner inom byggbranschen!