OM OSS

OM OSS

HISTORIAGRUNDADES 2017

Även om vi inte startade förrän 2017 sträcker sig vår erfarenhet och kunskap längre än så. Under våra närmare tio år inom byggbranschen har vi skapat oss både en bred och stor kunskapsbank.

ByggAktör har sitt säte i Karlstad och utför även arbeten åt den privata sektorn i närliggande områden. Som auktoriserade montörer för Eksjöhus Modulbygg arbetar vi över hela Sverige. Vi strävar efter långsiktiga samarbeten och långvarig personal. Det innebär att vi alltid har kunden i fokus från början till avslutat arbete. Vi ser kvalitet som en lika stor självklarhet som säkerhet genom hela processen.

Vi förespråkar alltid ärlighet, trygghet, personlig kontakt och kvalitet i alla våra arbeten. Därför kommer vi rekommendera det kostnadsupplägg som vi anser är optimalt för just ditt projekt. Vi anser att om vi ska kunna leverera hög kvalitet och trygghet från början till slut måste det finnas en bra dialog samt ärlighet mellan alla parter. 

ByggAktör – det självklara valet för dina byggprojekt. 

VÅR VISION

Vår vision är att utföra arbeten som håller en genomgående hög kvalitet. Av tidigare erfarenheter inom byggbranschen vet vi att detta är något som i vissa fall kan tummas på för att arbeten ska genomföras snabbare och billigare. Men på ByggAktör tummar vi aldrig på kvaliteten.

För att vi ska kunna leverera kvalitativa arbeten krävs det framförallt två saker; personlig kontakt med kund och ett sammansvetsat team! Vi tycker det är viktigt att våra kunder alltid känner sig delaktiga i processen, att vi diskuterar frågor eller funderingar som uppstår för att minska risken för missförstånd. För oss är det viktigt att leverera det vi lovar.

VÄRDERINGAR

På ByggAktör värderar vi vårt team högt! Likt en familj tycker vi att det är viktigt med delaktighet, att lyssna på varandra, högt i tak och att det inte finns några hemligheter. Vi lever efter mottot “en glad personal - är en bra personal”. Då vi anser att trivsel är en av de viktigaste punkterna för att vår personal ska utföra ett bra arbete och ge både extra hjärta och själ för kunderna och företaget.

För oss går våra vision och värderingar hand i hand. Då den höga kvaliteten som vi eftersträvar att leverera främst uppnås genom vårt fantastiska team och den personliga kontakten. Vi är byggföretaget som ständigt arbetar för att tillfredsställa våra kunders behov, som ett team. Vi levererar projekt av hög kvalitet som i slutändan kommer medföra att du aldrig behöver göra om arbetet direkt efter vi lämnat arbetsplatsen.