TJÄNSTER

HISTORIAGRUNDADES 2017

Även om vi är inte startade förrän 2017 sträcker sig vår erfarenhet och kunskap längre än så. Under våra närmare tio år inom byggbranschen har vi skapat oss både en bred och stor kunskapsbank. 

ByggAktör har sitt säte i Karlstad och men utför även arbeten åt den privata sektorn i närliggande områden. Som auktoriserade montörer för Eksjöhus Modulbygg arbetar vi över hela Sverige. Vi strävar efter långsiktiga samarbeten och långvarig personal. Det innebär att vi alltid har kunden i fokus från början till avslutat arbete. Vi ser kvalitet som en lika stor självklarhet som säkerhet genom hela arbetet.

Vi förespråkar alltid ärlighet, trygghet, personlig kontakt och kvalitet i alla våra arbeten. Därför kommer vi rekommendera det kostnadsupplägg  som vi anser är optimalt för just ditt projekt. Vi anser att om vi ska kunna leverera hög kvalitet och trygghet från början till slut måste det finnas en bra dialog mellan båda parter samt en ärlighet. 

ByggAktör – det självklara valet för dina byggprojekt. 

VÅRA TJÄNSTER

Takbyten

Vi vet att det både är tungt och slitsamt att byta tak, speciellt om du inte gjort det tidigare. Taket har en otroligt stor betydelsen för husets utseende och intryck. Därför kan byte av tak eller en renovering av redan befintligt göra stor skillnad. På ByggAktör har vi både lång och bred kunskap av att utföra byten eller renoveringar av tak på villa som stora lägenhetshus. När arbetet är slutfört är vi noga med att en besiktning alltid utförs så du kan känna en trygghet när vi lämnar arbetsplatsen.

Taket är det absolut viktigaste på ett hus. Dels förbättrar ett nytt tak helhetsintrycket av fastigheten, samt att det räcker med ett litet läckage för att orsaka stor skada på husets konstruktion och interiör. Vi har lång erfarenhet och god kunskap för hur ett takbyte görs för att nå bästa möjliga slutresultat. Är du osäker på takets skick? Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning och offert.

Fönsterbyten

Funderar du på att byta fönster? Vi tycker att det ska vara enkelt och smärtfritt att byta fönster oavsett om det gäller villa eller ett helt lägenhetshus. Uppgifter så som mäta, inhandla varor, för att inte tala om frakten och själva arbetet, är något du slipper när du anlitar oss. Vi på ByggAktör utför allting från måttagning till färdig installation. Som samarbetspartner till Mockfjärd utför vi fönsterbyten för såväl privatpersoner som företag och vi gör allt enligt deras monteringsprocess.

Går du i tankarna att byta fönster eller dörr? ByggAktör är auktoriserade montörer åt Mockfjärds, Sverigeledande inom fönsterbyte. Kontakta oss för mer information.

Nybyggnation

Vid nybyggnation fungerar vi som en totalentreprenad. Vid nybyggnation vet vi att det är många bollar att jonglera samtidigt. Det är ingenting du behöver fundera över när du anlitar oss. Hos oss har du nämligen en projektledare som hanterar helheten, där vi sköter all kontakt med all från plåtslagare och murare till målare och kakelsättare om det önskas. För ByggAktör är inget projekt för stort eller för litet.

ByggAktör är auktoriserade montörer av Eksjöhus Modulbygg AB´s olika bostäder, och har projekt över hela Sverige. För mer information om våra kommande projekt klicka nedan.

Altan & uterum

Att vara nordbor innebär att möjligheterna till att sitta utomhus är väldigt begränsad. Men genom ett uterum kan du förlänga utomhus perioden så att du aldrig behöver flytta in! Vi bygger uterum i alla olika varianter, både med stora glaspartier eller utan. Vem vill inte sitta i ett uterum när snön ligger på marken och solen skiner? Låt oss ta hand om bygget av ditt uterum så du kan ägna mer tid med familjen.

Vem drömmer inte om att ha en pool hemma? Oavsett om det gäller en inom- eller utomhuspool gör vi verklighet av dina drömmar och visioner. Att bygga pool på egen hand är både tidskrävande och komplicerat. På ByggAktör har vi bra samarbetspartners för byggande av både pool och uterum, vilket gör att vårt arbete håller en genomgående hög standard. Låt oss hjälpa dig att förverkliga dina byggdrömmar!

Förläng sommaren med ett nytt härligt uterum, eller varför inte en ny altan i söderläge? ByggAktör bygger efter just Dina önskemål. Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning och offert.

Byggservice

På ByggAktör arbetar vi mycket med servicetjänster inom byggbranschen. Det innebär att vi erbjuder hela paketet, inte bara montering av ett fönster eller bara ritningen av din ombyggnation. Vårt arbete börjat nämligen redan vid måttagningen av fönsterbytet. När projekten är färdiga är vi noga med att alltid genomföra en besiktning med dig som kund, för oss är det viktigt att båda parter är nöjda med resultatet. Oavsett typ av arbete du är i behov av utför vi hela processen, från idé till färdigt arbete.

ByggAktör hjälper dig med både det stora och det lilla, nytt golv, innerväggar, panelbyte eller kanske den där biten golvlist som saknats i flera månader. Inget projekt är för stort eller för litet, kontakta oss för kostnadsfri rådgivning och offert.